marți, 13 septembrie 2011

Sandcastles


[Listen to the night.., let me show you…]

Pentru ca lumea mea este o plaja, o plaja intinsa, neatinsa,  unde valurile mangaie usor tarmul fara sa-l deranjeze, fara sa faca mult zgomot. Marea se face simtita ca o femeie fina, eleganta careia nu-i sesizezi prezenta decat daca esti atent la mirosul fin specific din aer si ii auzi miscarile incete, alintate.

[Come into the light, let me know you...]

Lumea mea e o plaja sarata, calda, si neatinsa de zgomote alterante; lumea mea e tot ce se creeaza incet, cu greu si  grija, alaturi de munca persistenta. 
Lumea mea este o plaja in care tot ce insemna existenta presupune construire continua de castele de nisip, unele rezista in timp altele se prabusesc de la primele ‘ziduri’, unele sunt inalte, serioase, puternice, iar altele sunt mici, chircite, imperfecte. Ele compun insa lumea mea si oricum ar fi imi justifica, imi compun, si imi continua existenta....

[Something in your eyes tells me you already do..]

Si acolo intre castelele mele de nisip imperfecte, esti tu, stapanul plajei mele; pentru tine voi construi cel mai mare si mai puternic castel din nisip unde-mi doresc sa ne ascundem toate grijile, neajunsurile si suferintele din urma.  

[So jump into my life...]

In lumea mea nu exista justificari, exista doar lucruri pure, clare, sincere, adevarate si statornice ca linistea pe care o lasa in urma ei o furtuna devastatoare..... datatoare de viata noua..

And i will live for loving you
And i will live for loving you
i will live for loving you
i will live for loving you
i will live for loving you


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu