miercuri, 27 iulie 2011

[Raspuns] Ultimul raspuns...[Oare?!]

Un raspuns sec si cat se poate de vulgar: Du-te-n p**a mea!  ....  si care va continua cu:

Tot ce ne dorim de la oameni si asteptam de la ei.. e pus sus pe un piedestal, e croit in modele ale unor haine si hramuri pe care majoritatea, daca nu chiar mai multi nu le pot incapea, pentru ca in fapt sunt mult prea mici pentru modelele ce cu atata sarguinta le-am creat noi pentru ei... 
Degeaba ne chinuim sa oferim scuze sau cauze complementare in mintea noastra pentru fapte renegabile. Faptele sunt fapte! Si sunt singurele care demonstreaza sincer atitudini, sentimente si comportamente.

Multumesc, pentru ultimul dram de dezinteres,.. ignoranta si pentru sentimentul inefabil de satisfacator de a fi fost folosit. Multumesc pentru gustul amar lasat in urma, gust care, ironic poate, la fel ca si cel lasat de o tigara nu trece decat aprinzandu-ti alta tigara... pana la arderea buzelor, sau respectiv a sufletului... Multumesc pentru bagajul de amintiri  si regrete  lasate in geamantanul sufletului, pe care-l voi purta cu mine pana ce va veni cineva sa scoata lucrurile indesate pana atunci in el, numai pentru a pune altele noi, pentru a fi scoase de altcineva si tot asa... 
Si pentru o prima si ultima ploaie, pe care am intuit-o venind.. prevestita fiind de un tunet.. si pe care o ascult de aceasta data fara teama chiar de pe balconul casei... si astept.

Un comentariu:

  1. Uitarea e cea mai cruda razbunare! Exercita-ti "dreptul constitutional" de a nu te interesa de soarta unor oameni care nu au dat o importanta atat de mare persoanei tale. Construieste-ti aripi narcotice, alcoolice, de hartie sau de care stii tu ca te poarta mai bine prin viata si plonjeaza fortat in dulcea uitare. Sunt destui ingineri ai sufletului sa te ajute, trebuie doar sa iti intorci privirea in directia potrivita. Asa ca succes si data viitoare sa ne vedem pe deasupra blocurilor!

    RăspundețiȘtergere