luni, 25 aprilie 2011

Pentru ca a trebuit cumva sa fac asta din nou, iata, blogul s-a intors.

Explicatia pentru titlul blogului:





Era un videoclip de pe youtube postat aici, ca explicatie. Melodia era ceva cvasi-copilaresc (Animal X- nisip purtat de vant- parca). Nu stiu daca mai are vreo relevanta, cuvintele scrise aici, vor ramane marturie totusi chiar daca linkurile catre video-urile de pe youtube dispar-asta pana ma hotarasc sa inchid blogul-.
Asadar, "cu ochii inchisi" vrea sa spuna despre sine, ca spatiul acesta este umplut de catre o tipa boema de fel, cu multe vise, planuri, simtiri, dezamagiri, bucurii, etc. Mai clar, tot ce este aici este mai mult sau mai putin o reflectare asupra propriei persoane sau o autoanaliza in raport cu lumea exterioara si mai putin o expunere a pitorescului exterior perceptibil cu simturile clasice. Aici este suflet, poate si putina drama pe alocuri, totul e pe bune si cat se poate de sincer.

Va invit sa inchideti ochii si sa va priviti inauntru din cand in cand; prea multa rationalitate nu pare sa fie cea mai buna strategie pentru o viata de impacare cu sinele si liniste interioara. :)

Enjoy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu